<< Ga terug

Nieuwe eigenaren Bij de Molen en Suikerbuik van Hattem

Nieuwe eigenaren Bij de Molen en Suikerbuik van Hattem

HATTEM - Jan en Korina Ponstein worden de nieuwe eigenaren van Bij de Molen Hattem en de Suikerbuik van Hattem. Dat maakte de huidige eigenaresse Esther Fiks bekend.

“Na 3 jaar, met hart en ziel, mij te hebben ingezet voor dit prachtige plekje in Hattem, heb ik besloten ermee te stoppen en mij te gaan richten op mijn andere ziel en zaligheid, mijn kids. Ik heb in een heel kort tijdsbestek Jan en Korina leren kennen, en besloten het stokje aan hen over te dragen”, zo meldt Esther Fiks op Facebook.

Jan en Korina Ponstein kijken enthousiast vooruit. “We zijn al aan het werk. Esther heeft twee prachtige zaken neergezet en wij zijn blij dat wij het nu van haar kunnen overnemen.” Veel verandert er niet, maar toch zijn er een aantal wijzigingen. Zo kan men in Bij de Molen Hattem van woensdag tot en met zaterdag weer terecht voor diner. “De keuken is dan tot 20.00 uur open en we heten iedereen van harte welkom. Uiteraard zijn onze gasten ook van harte welkom voor lunch en voor een gezellige borrel. Daarnaast is Bij de Molen Hattem ook te huren voor feestjes”, aldus Jan en Korina Ponstein.

En ook bij de Suikerbuik van Hattem komt er een kleine, maar niet onbelangrijke wijziging. Er komt namelijk een uitbreiding met brood en zoetigheden. “Uiteraard blijven de heerlijke vlaaien die we nu al verkopen, maar onze gasten kunnen nu dus ook terecht voor brood en chocolade”, vullen Jan en Korina aan.

Bij de Molen is gevestigd aan de Molenbelt 3-A. De Suikerbuik van Hattem is er tegenover gevestigd aan de Molenbelt 2b.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo