<< Ga terug

Volleyballers onderuit tegen VVH

Volleyballers onderuit tegen VVH
Foto: HVV Hattem

HATTEM – De volleybalheren van HVV hebben vorige week een 1-3 nederlaag geleden. De mannen van VVH 4 uit Harderwijk bleken met 1-3 te sterk voor de Hattemers.

Alhoewel HVV de ruimte krijgt, lukt het hen niet om direct een stempel op de wedstrijd te drukken. VVH pakte de meeste ballen goed en vrij gemakkelijk op. Zo loopt de eerste set gelijk op, tot een stand van 16-16. Vanaf dit punt komt HVV onder servicedruk te staan en laat het zich hier verrassen door de plotseling overtuiging van VVH. Enigszins verbluft wisselt HVV van kant wanneer het scorebord een voor HVV teleurstellende 17-25 weergeeft. Ook de tweede set wordt voor VVH. De Harderwijkers wisten direct druk te houden op HVV en pakt zeer ruim de set; 14-25.

Na deze oorwassing was het tijd om wat andere dingen te proberen voor HVV. De Hattemers pakten wel de 25 punten, maar VVH behaalde er 27 en dus werd de stand 0-3. In een laatste set was Berends en Slump HS1 gelukkig weer dat frivole jongensteam met wat vrij spel. Er werd ontspannen gevolleybald. Eindstand van de laatste set: 25-17 in het voordeel van HVV. Eindstand 1-3.

Zo staat HVV na drie wedstrijden onderaan de middenmoot met vijf punten uit drie wedstrijden. Het is tijd voor een overwinning. Aankomende donderdag wordt dit een hele opgave, wanneer HVV afreist naar N.V.C. Nijkerk. De wedstrijd begint om 21.30 uur.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo