<< Ga terug

Turnselectie Hanze Gym Hattem wint eerste reeks medailles

Turnselectie Hanze Gym Hattem wint eerste reeks medailles
Foto: Eigen foto

HATTEM - Op zaterdag 19 oktober startte de turnselectie van Hanze Gym Hattem in nieuwe turnpakjes aan de eerste wedstrijd van het seizoen. Het Veluws Turn Toernooi leverde acht keer eremetaal op.

In de eerste wedstrijd startten de jongste turnsters. Sofie Woudenberg en Evy Seibel wisten na een super wedstrijd de gouden en zilveren plak te behalen. Julie van Sas mocht in een andere categorie het goud ophalen. Ook voor Noa Hooikammer bleek het een succesvolle wedstrijd. Zij werd vierde in het eindklassement. In wedstrijd twee werd het een compleet Hanze Gym podium. Nora Wieringa behaalde het goud, Anne de Groot het zilver en Sophie de Haas het brons. Noreen Fiks en Sanne Oude Alink werden knap zesde en achtste. Ook Maartje Eikelboom deed het succesvol in haar categorie en sleepte brons binnen. Meike Fijn en Thyrza Borst kunnen tevreden terugkijken op een nette wedstrijd met als eindresultaat een 11e en 13e plek. In de laatste wedstrijd werd Zhyan Mamand 9e.
Gheanka Lijn behaalde bij de senioren een nette 10e plaats. In de laatste categorie kreeg Joëlle van der Worp een bronzen medaille omgehangen. Floor van Winkoop eindigde als 6e, Leah Bosma 8e, Kyra Mulder 9e en Deborah de Lange als 10e.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo