<< Ga terug

Nynke Veenma in actie op EK acrobatische gymnastiek

Nynke Veenma in actie op EK acrobatische gymnastiek
Foto: Eigen foto

HATTEM - Na maanden van keihard werken was het eind oktober zover: Samen met haar partners Djamilla Wisselink uit Meppel en Emma Heitbrink uit Zwolle reisde de Hattemse Nynke Veenma af naar Israël om mee te doen aan het Europees Kampioenschap acrobatische gymnastiek. Een rugblessure strooide bijna roet in het eten, maar gelukkig waren de meiden op tijd fit genoeg.

Het toernooi begon met een fout in hun verder prachtige balansoefening, waardoor de hoop op een mooie eindklassering direct vervlogen was. De jonge gymnasten beschikken gelukkig over een flink incasseringsvermogen en zetten in de volgende ronde een bijzonder fraaie tempo-oefening neer, waardoor ze uiteindelijk als 23e eindigden.

Met trots kijken de meiden terug op hun sportieve avontuur, waarbij de steun van hun sponsorgroep niet onvermeld mag blijven. Maar liefst acht lokale ondernemers hebben de deelname aan dit EK mede mogelijk gemaakt: Fietsspeciaalzaak Gaperslanden, Veltkamp Tweewielers, fysiotherapie de Dobbe, Suiker & Prudon schilderwerken, ’t Heem, slagerij Van Guilik, Kitcentrum en Eper Stoom- en Wasserij B.V. Ook Sportplay Hattem, HG Printing-design en JM Reclamedia droegen bij met het aanschaffen en bedrukken van vesten en het drukken van posters. De meiden werken in de trainingszaal ondertussen al weer aan nieuwe oefeningen.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo