<< Ga terug

Vragen over babyvoeding?

Vragen over babyvoeding?

Als nieuwbakken ouder zit je vaak vol met vragen. Hoe vaak voed ik mijn baby? Hoe zit het met de introductie van vaste voeding? Hoe kun je borstvoeding en werk combineren?

De expert op het gebied van babyvoeding is natuurlijk Borstvoedingorganisatie La Leche League (LLL). LLL is een vrijwilligersorganisatie die ouders en geïnteresseerden al meer dan 60 jaar kosteloos informatie geeft over borstvoeding. Deze informatie is gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek en ervaringen van ouders wereldwijd.

In de regio Hattem/Heerde kun je voor informatie en ondersteuning terecht bij Susan Kers. LLL Hattem/Heerde biedt gratis informatie, hulp en ondersteuning omtrent borstvoeding: van start tot en met het moment van afbouwen en alles ertussenin!

Met ingang van 8 november vindt er iedere tweede vrijdag van de maand een borstvoedingcafé plaats in Heerde. Hier kun je van 10.00 - 11.30 uur volop ervaringen uitwisselen en antwoord krijgen op vragen. Vragen mogen ook per mail of telefonisch gesteld worden. Bovendien kun je ook je persoonlijke situatie te bespreken.

Niet alleen ouders kunnen terecht bij LLL, het is voor (zorg)professionals ook mogelijk om contact op te nemen voor vragen en/of informatie.

Meer weten of je aanmelden voor het borstvoedingscafé ? Neem dan contact op met Susan Kers. susan.kers@lalecheleague.nl | tel: 038-71 14 467 | www.facebook.com/lllhattemOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo