<< Ga terug

Tuinonderhoud voor mensen met een krap budget

Tuinonderhoud voor mensen met een krap budget

Kunt u door een krap budget uw tuin niet meer onderhouden?

Het onderhouden van uw eigen tuin door professionals kan best duur zijn voor mensen met een krap budget en uw tuin kan vervolgens een probleem worden. Poot begeleiding kan u vanuit vakkennis, op tuinonderhoud, een helpende hand bieden bij het onderhouden van uw tuin tegen een kleine vergoeding.

Wat doet wij?

Poot begeleiding is een onderneming die naast dagbesteding ook goedkoop tuinonderhoud wil aanbieden. Door middel van tuinonderhoud willen wij het wonen in Hattem en omgeving aantrekkelijk houden voor mensen met minder financiële middelen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u, om welke reden dan ook, weinig financiële mogelijkheden en uw tuin heeft onderhoud nodig dan bieden wij u graag een helpende hand.

Wat vragen wij?

De vergoeding die u betaald is afhankelijk van u inkomen. Wij overleggen met u wat uw budget is en wat daarbinnen voor ons mogelijk is. Moet het tuinafval nog door ons worden gestort dan komen daar wel extra kosten bij, tenzij u zelf een aanhanger heeft om dit weg te brengen. Groenafval storten in namelijk gratis voor inwoners van Hattem

Waarom uw tuin?

Wij zijn op zoek naar nuttig werk, waarmee wij de sociale samenhang van Hattem en omgeving stimuleren. In de toekomst hopen we door middel van dagbesteding een onze kosten voor uw tuin omlaag te brengen.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo