<< Ga terug

Start Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe

Start Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe

Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe

In november gaat de vrijwilligersacademie N.O.V. officieel van start. De vrijwilligersacademie is er voor vrijwilligers en gaat workshops en bijeenkomsten aanbieden voor alle vrijwilligers die actief zijn in gemeente Epe, Heerde en Hattem. De vrijwilligersacademie is een samenwerking tussen de vrijwilligersplatforms uit gemeente Heerde en Hattem en EpeDoet! uit Epe.

De vrijwilligersacademie wil een aanbod bieden aan workshops en bijeenkomsten voor vrijwilligers die actief zijn bij verschillende organisaties en in verschillende taken. Wanneer je als vrijwilliger actief bent, kun je deelnemen aan het aanbod van de vrijwilligersacademie. Er is veel kennis aanwezig en die willen we via de academie over brengen en met elkaar delen.

Aanbod

We stellen het programma samen op basis van de vraag vanuit de vrijwilligers. Op 12 november om 20.00 is in de Hof van Cramer in Wapenveld de eerste avond georganiseerd door de vrijwilligersacademie. Een avond speciaal voor besturen. Het gaat over netwerken, samenwerken en het werven van fondsen.

Verder kan je als vrijwilliger in januari deelnemen aan de training: goed voorbereid op noodsituaties. En in februari bieden we een bijeenkomst aan over het omgaan met specifieke doelgroepen.

Meer informatie of contact?

Informatie over de vrijwilligersacademie en aanmelden kan via de contactpersoon van jouw gemeente.

Hattem: Henk Buerman 06 52 66 00 63 hbuerman@rodekruis.nl

Heerde: Ton Hulsebos 06 51 25 93 70 tonhulsebos@verian.nl

Epe: Suzanne Tuinman 06 36 23 96 18 s.tuinman@koppelswoe.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo