<< Ga terug

Spetterend bruidsevent in Grote Kerk Zwolle

Spetterend bruidsevent in Grote Kerk Zwolle

Op zaterdag 18 januari 2020 vindt in de Grote Kerk in Zwolle de trouwbeurs Better Together plaats. Wie van plan is te gaan trouwen vindt hier inspiratie in overvloed. Bruidsjurk, taart, fotograaf, haarstylist: alle aanwezige ondernemers zijn ‘van hier’.

Dat dit event in de Grote Kerk plaatsvindt is geen toeval. Het interieur van de majestueuze kerk leent zich perfect voor een onvergetelijk huwelijksfeest. Wie op zoek is naar inspiratie is welkom op Better Together. De locatie is typisch Zwols en de ondernemers die zich er presenteren komen eveneens uit Zwolle of de directe omgeving. Volgens mede-organisator Marion Knol van MK Weddings & Events zullen er geen traditionele stands te vinden zijn: ‘De ondernemers laten je hun werk en het resultaat ervan meebeleven. De fotograaf doet een fotoshoot, de haarstylist laat de laatste trends in bruidskapsels zien, er zijn interessante presentaties, leuke workshops en gezellige hoekjes om met een hapje en drankje uit de food corner te gaan zitten.’

Al dwalend, kijkend en proevend doe je onbeperkt ideeën op en zie je de set van je eigen bruiloft al voor je. Kom gezellig met je vriend of vriendin naar Better Together. Na de ontvangst met een drankje kan het feest beginnen. Bij vertrek ontvang je nog een goodiebag, gevuld met kleinigheidjes van de aanwezige ondernemers. Kaarten kosten € 10,- en zijn te bestellen via www.trouwbeursbettertogether.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo