<< Ga terug

Sophie en Aïsha winnen Chocolate Your Hair..!

Sophie en Aïsha winnen Chocolate Your Hair..!
Foto: Gonny van Duinen

HATTEM - Afgelopen vrijdag vond de uitreiking plaats van Chocolate Your Hair. Bezoekers van het Chocolade Festival in Hattem konden op deze dag bij Whair Kappers een chocolade-coup laten aanmeten van echte Chocolade van Bonbon Atelier A3.

Vervolgens konden de deelnemers hun waanzinnige Chocolade creaties vast laten leggen op de catwalk bij Gonny van Duinen Fotografie. Deze foto’s werden geplaatst op de Facebook-pagina van Whair Kappers en degene met de meeste likes maakte kans op heerlijke prijzen. Sophie en Aïsha moeten wel over een mega netwerk beschikken want beide dames kregen maar liefst 600 likes. Dat maakte dat zij samen werden uitgeroepen tot winnaressen van Chocolate Your Hair 2019.

Sophie en Aïsha kregen hun eigen foto, zowel gewoon als in echte chocolade, en een Whair Kappers Giftcard ter waarde van 50 euro en een professionele fotoshoot bij Gonny van Duinen Fotografie. “Sophie en Aïsha van harte gefeliciteerd en wie weet tot 2021 wat dan zijn wij er weer bij op het Chocolade Festival in Hattem”, besluiten Whair Kappers en Gonny van Duinen.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo