<< Ga terug

Padelbanen TC Hattem feestelijk geopend

Padelbanen TC Hattem feestelijk geopend
Foto: TC Hattem

HATTEM – Afgelopen zaterdag zijn de twee padelbanen bij TC Hattem officieel en op feestelijke wijze geopend. Onder het toeziend oog van zo’n 150 mensen knipte Martijn Hospers, de wethouder van de gemeente Hattem, het lintje door, waarmee de opening een feit was.

Cabaretier Peter Heerschop sprak de aanwezigen via een video toe en feliciteerde hen met de twee padelbanen, nadat hij Hattem eerder op Radio 538 tot nieuwe hoofdstad van Nederland benoemde. Om de aanwezigen te laten zien hoe leuk het spelletje is, gingen de heren van het eerste padelteam vervolgens de baan op voor een demonstratiewedstrijd waarna iedereen de sport zelf kon uitproberen tijdens de clinics.

Padel is de snelst groeiende sport van Nederland. Deze racketsport heeft veel kenmerken van tennis en squash. Het is laagdrempelig, snel aan te leren, Een baan huren kan via tchattem.baanhuur.nl. Voor 20 euro kan men een uur spelen met vier personen. Leden van TC Hattem spelen voor 10 euro een uur.

Interesse in het volgen van een clinic of inschrijven voor trainingen? Kijk dan op tchattem.nl of de Facebookpagina van Padel Club Hattem.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo