<< Ga terug

Opbrengst collecte Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind

Opbrengst collecte Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind
Foto: Rie Flach-Koopmans

Van 11 t/m 16 november 2019 hebben 31 vrijwilligers in Hattem gecollecteerd voor de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind en hebben € 1712,76 opgehaald. Het Gehandicapte Kind (voorheen NSGK) bedankt alle collectanten en gevers hartelijk voor hun bijdrage!

Samen opgroeien

Met het ingezamelde geld steunt het Gehandicapte Kind projecten op het gebied van spelen, sporten en leren. Met als doel dat gehandicapte kinderen kunnen meedoen in onze samenleving. Bijvoorbeeld door speeltuinen toegankelijk te maken, door sporten als RaceRunning en Framevoetbal te introduceren op sportverenigingen of door Samen naar School klassen voor hen op te richten, op de gewone basisschool in de buurt. Zo zorgt de stichting ervoor dat kinderen met en zonder handicap elkaar leren kennen. Dat ze samen kunnen spelen, sporten en leren – samen opgroeien.”

Wilt u volgend jaar ook collecteren in Hattem, dan kunt u contact opnemen met Rie Flach via rflach@nskg.nl. Heeft u geen collectant aan de deur gehad, maar wilt u toch nog een bijdrage overmaken? Dat kan door een SMS te sturen met de letters VRIENDJES naar nummer 4333 (eenmalige gift van 3 euro) of met een online donatie via www.nsgk.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo