<< Ga terug

Nieuw educatief boekje voor jonge bezoekers Voerman Museum

Nieuw educatief boekje voor jonge bezoekers Voerman Museum
Foto: Eigen afbeelding

HATTEM - Wie helpt om de monstertjes uit het Voerman Museum Hattem te verjagen? De schilders vader en zoon Jan Voerman doen deze dringende oproep aan de jeugd in het pas verschenen boekje ‘Speurtocht Voerman Museum Hattem’. Het museum geeft dit educatieve boekje uit, dat speciaal is gemaakt voor onze jongste bezoekers. Het ligt gratis voor hen gereed wanneer ze in het museum komen.

‘Speurtocht Voerman Museum Hattem’ staat vol met leuke opdrachtjes om uit te voeren en puzzeltjes om op te lossen. En daarmee help je ook nog eens die lastige monstertjes weg te jagen die zich in het museum verstopt hebben. Een koe tekenen, de duizenden jaren oude klokbeker repareren, of de hertogin redden die gevangen wordt gehouden in een toren. Het zijn zo maar een paar klusjes die geklaard kunnen worden. Maar het boekje bevat ook quiz-vragen en geeft informatie over de geschiedenis van Hattem. En er staan instructies in om je eigen zwaard te maken. Zo’n zwaard is overigens ook als bouwpakket in de museumwinkel verkrijgbaar.

Dit gratis boekje biedt een boeiende speurtocht door het Voerman Museum Hattem, zodat het museumbezoek ook voor onze jongste gasten een nog spannender avontuur wordt. Het educatieve boekje ‘Speurtocht Voerman Museum Hattem’ is mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van de Stichting Kinderontwikkeling Hattem. Het museum is de stichting hier zeer erkentelijk voor.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo