<< Ga terug

Mona Keijzer op werkbezoek bij Goliath en Consmema

Mona Keijzer op werkbezoek bij Goliath en Consmema
Foto: Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

HATTEM - Op maandag 28 oktober komt Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, op uitnodiging van het CDA voor een werkbezoek naar Hattem.

Het werkbezoek start om 16.00 uur bij de firma Goliath aan het Vijzelpad, waar ze zal spreken met directie en medewerkers over de kansen en obstakels binnen de regionale economie en wat de overheid daarbij zou kunnen betekenen. Goliath is een familiebedrijf en het CDA draagt de familiebedrijven in Nederland een warm hart toe. Mona Keijzer zegt hierover: “De impact van het mkb strekt zich verder uit dan puur het economische. Ondernemers zijn bijvoorbeeld onmisbaar voor de aanpak van grote maatschappelijke opgaven en hebben tegelijkertijd in onze dorpen en steden een belangrijke maatschappelijke functie. Ze sponsoren sportclubs en sociale projecten en bieden bijvoorbeeld stages aan. Ook zijn de familiebedrijven voortrekkers op het gebied van maatschappelijk ondernemen”.

Na het bezoek aan Goliath wordt Mona Keijzer tegen 17.00 uur ontvangen door Consmema Metalworking op het bedrijventerrein H2O. CDA-Tweede Kamerlid Hilde Palland uit Kampen en in Den Haag onder andere werkzaam in de commissie Economische Zaken en Klimaat, zal daar ook aanwezig zijn. Bij Consmema gaat Mona Keijzer in gesprek met ondernemers en overige belangstellenden. Dit gesprek zal kort worden ingeleid door CDA wethouder Martijn Hospers, H2O directeur de heer Tulner en door de directeur van Consmema de heer Kooij.

Vindt u het leuk om bij Consmema aanwezig te zijn, dan bent u van harte welkom. Als u mee wilt praten, meldt u zich dan van tevoren bij Klasien Leegsma, secretaris CDA Hattem. Haar mailadres is k.leegsma@gmail.com en haar telefoonnummer is 06-51 50 83 96. Het programma begint stipt om 17.00 uur en duurt tot 18.30 uur, u krijgt een broodje aangeboden.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo