<< Ga terug

Met elkaar in gesprek tijdens Dag van de Dialoog

Met elkaar in gesprek tijdens Dag van de Dialoog

HATTEM – Op dinsdagavond, 5 november, van 19.00 uur tot 21.00 uur, is er dit jaar weer een Dag van de Dialoog in Hattem. Een initiatief, dat vier jaar geleden werd gestart door Stichting Welzijn Hattem.

Het thema van de Dag van de Dialoog is: ‘Ontdek de ander!’. Deelnemers gaan dit jaar in de Marke in dialoog om andere werelden te ontdekken zonder ver te hoeven reizen. ‘Dag van de Dialoog’ is een jaarlijks terugkerend evenement waarin men de dialoog viert door in het hele land op verschillende plekken met elkaar in gesprek te gaan. Door mensen te ontmoeten buiten je eigen kring, naar elkaar te luisteren, verschillende perspectieven te delen ontstaan nieuwe inzichten en komen we verder. De Week van de Dialoog vindt plaats van 1 tot en met 10 november. In relatie tot de Week van de Dialoog, zullen de jongerenwerkers van Stichting Welzijn Hattem en Heerde samen een tafel in Hattem en Heerde voorbereiden.

Dit jaar wordt de Dag van de Dialoog om 19.00 uur afgetrapt in de Marke door wethouder Carla Broekhuis. “Door dialoog geven we stem aan wat er leeft en waarderen we verschillen en brengen we mensen in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen”, aldus Mathilde Stam, directeur van Stichting Welzijn Hattem. Een plek aan één van de tafels reserveren kan via info@swhattem.nl of 038-4432881.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo