<< Ga terug

“Mantelzorgers zijn van grote waarde”

“Mantelzorgers zijn van grote waarde”
Foto: Eigen foto

HATTEM - Donderdag 21 november gaf et Steunpunt Mantelzorg van Stichting Welzijn Hattem een high tea voor alle mantelzorgers die in hun bestand staan. Rond 10 november, de landelijke dag van de mantelzorg, kregen al deze mantelzorgers een persoonlijke uitnodiging met een kleine, gehaakte attentie in de brievenbus.

Bijna 60 mantelzorgers hebben gehoor gegeven aan deze uitnodiging en werden goed verzorgd door de medewerkers van Zoethout. Er ontstonden boeiende gesprekken, er is heerlijk gegeten met elkaar en wethouder Carla Broekhuis sprak een dankwoord uit richting de mantelzorgers.

Mantelzorgers doen werk van grote waarde. De gemeente Hattem geeft mantelzorgers daarom elk jaar een financiële blijk van waardering van 100 euro. Krijgt u zorg of ondersteuning van een mantelzorger? Meld hem of haar dan aan voor dit mantelzorgcompliment. Het mantelzorgcompliment kunt u tot en met 31 december 2019 aanvragen. Kijkt u voor de voorwaarden en het aanvragen op de website www.hulpwijzer.hattem.nl

Bent u ook mantelzorger en heeft u vragen, informatie nodig of wilt u uw verhaal kwijt, neem dan contact op met Monique Scholten van het Steunpunt Mantelzorg van Stichting Welzijn Hattem via steunpuntmantelzorg@swhattem.nl of bel naar 038-4432881.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo