<< Ga terug

Jan Jaspers sluit schooljaar feestelijk af

Jan Jaspers sluit schooljaar feestelijk af

HATTEM - Afgelopen maandag was er een spetterend eindfeest op basisschool Jan Jaspers. Op feestelijke wijze werd het schooljaar afgesloten. De dag stond volop in het teken van cultuur, muziek, internationalisering en zorgen voor de medemens.

Het Kidsgear Children’s Choir uit Oeganda was aanwezig op school en zij verzorgden verschillende workshops in de groepen en een spetterend optreden voor leerlingen, ouders en andere belangstellenden. Het kinderkoor uit Oeganda kreeg namens de school een cheque overhandigd van 450 euro. Dit bedrag was door de leerlingen bij elkaar gespaard door middel van een flesseninzamelingsactie.

Ook de opbrengst van de verkochte Afrikaanse lekkernijen, die dezelfde dag door leerlingen in de schoolkeuken waren bereid, onder leiding van Leoné de Beer van Afrikos (gespecialiseerd in Afrikaanse kookworkshops) -, gaat naar de stichting Up4s. Deze stichting biedt wees- en kansarme kinderen in Oeganda een warm thuis en een goede schoolopleiding.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo