<< Ga terug

Iduna Hattem geeft najaarsconcert

Iduna Hattem geeft najaarsconcert

HATTEM- Accordeon- en mandolinevereniging Iduna uit Hattem houdt zaterdagavond 9 november een najaarsconcert in De Marke te Hattem. André Geerts en Herman Weelink verzorgen een gastoptreden.

Het repertoire van Iduna omvat bekende stukken uit beroemde musicals, filmmuziek, tango’s, popnummers en traditionele muziek. Dankzij de unieke combinatie van accordeons, mandolines, gitaren en slagwerk heeft de groep zijn eigen geluid. In de rijke variatie aan muziekstijlen komt dit treffend naar voren. Bijzonder is dat op deze avond de ‘wisseling van de wacht’ van dirigenten plaatsvindt. Iduna staat namelijk onder de bezielende leiding van twee dirigenten, Ronald Dekker en Annet Kolle, die ook de arrangementen voor het orkest schrijven.

Het is traditie dat Iduna bij haar jaarlijkse concert bijzondere gasten uitnodigt. Dit jaar zal het duo André Geerts en Herman Weelink het gastoptreden verzorgen. Zij zullen het publiek meenemen in de Nederlandse kleinkunst.

Het concert in De Marke (Daendelsweg 2 te Hattem) begint om 20.00 uur, de deuren zijn open om 19.30 uur. Het concert wordt financieel ondersteund door het Willem Greeve fonds. De entree is gratis, bij de uitgang kan een vrijwillige bijdrage gegeven worden.

Voor nadere informatie over het concert en over Iduna kan contact worden opgenomen met dirigent Ronald Dekker, telefoon (0578) 61 75 50 of e-mail: r.dekker@pqft.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo