<< Ga terug

HRFSTWND in Zwolle: Saxofoonensemble Arancione geeft een concert in Theodorakapel

HRFSTWND in Zwolle: Saxofoonensemble Arancione geeft een concert in Theodorakapel
Foto: KieQ Fotografie

De dagen worden weer korter, het regent en de wind waait soms hard om het huis. De herfst is weer begonnen en dat betekent veel mooie concerten in de HRFSTWND series. Onder de noemer ‘grootse orkesten, grootse concerten’ spelen verschillende HaFaBra-orkesten al sinds 2007 in de grote theaters van Gelderland en Overijssel. In 2019 blaast organisator Musidesk Rijnbrink leven in een kamermuziekvariant van HRFSTWND, waar ensembles de mogelijkheid krijgen om op een intieme locatie een mooi concert neer te zetten.

In deze HRFSTWND Kamermuziekserie komt het Groningse saxofoonensemble Arancione naar Zwolle om op zaterdagavond 23 november een mooi concert te geven in de pas gerestaureerde Theodorakapel. Het ensemble, bestaande uit zes ambitieuze saxofonisten, is vernieuwend bezig. Allereerst al door de bezetting als sextet in plaats van het veel voorkomende kwartet, waar slechts vier saxofonisten in spelen. Daarnaast hebben zij een gevarieerd en aansprekend programma samengesteld om voor het publiek te spelen. Met muziek van Bach tot Piazzolla en van Curtis tot Corea zijn zij van alle markten thuis en is elk concert een feestje voor jong en oud.

Het concert begint om 20.00 uur en de zaal gaat om 19.30 uur open voor het publiek. Kaarten zijn eventueel online te reserveren via www.hrfstwnd.nl en kosten €8,-.
Meer informatie over Arancione vindt u op fb.me/arancione.sax.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo