<< Ga terug

Hattemer De Vries blijft Smash ’70 trouw; drietal vertrekt

Hattemer De Vries blijft Smash ’70 trouw; drietal vertrekt
Foto: Marcel Senz

HATTEM – Michel de Boer, Viktor Brodd en Colin Rengers gaan tafeltennisvereniging Van Wijnen-Smash’70 verlaten na dit seizoen. Een enorme aderlating voor de Hattemse tafeltennissers. Met name het verlies van Brodd zal de Hattemse tafeltennisvereniging voelen. De Zweed won in de competitie al zijn wedstrijden en hoefde in de eerste halve finale om het Nederlands kampioenschap, tegen DTK, pas voor het eerst te capituleren.

Hattemmer Martijn de Vries blijft het team trouw. De Vries zal verder het team gaan vormen met de nieuwe spelers Barry Wijers (voormalig Nederlands kampioen) en Koen Hageraats. De laatste heeft al eerder bij de Hattemse vereniging gespeeld. Verder zal ook coach Gerben Last vaker zelf achter de tafel te

Volgend seizoen bestaat het team sinds enkele jaren weer uit vier spelers. Last: ‘We hebben vertrouwen in Barry en Koen als nieuwkomers en met Martijn de Vries hebben wederom een sterke basis. Zelf zal ik iets vaker achter de tafel verschijnen als dit seizoen maar die rol past mij uitstekend’.

De focus gaat nu naar 4 mei, wanneer de returnwedstrijd in de halve finale play-offs op het programma staat. In een best-of-three serie werd het eerste duel bij Itass/DTK’70 op bezoek nipt verloren (3-2). Het duel in Hattem moet nu gewonnen worden om een beslissende derde wedstrijd af te dwingen. Indien dit lukt, wordt deze wedstrijd gespeeld op zaterdag 11 mei (16.00 uur), wederom in Hattem. Een plek in de finale om het landskampioenschap staat op het spel.



Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo

Welkom op De Dijkpoorter

Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming worden cookies als persoonsgegevens beschouwd. Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement & cookiestatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.



Lees ons privacystatement

Lees ons cookiestatement