<< Ga terug

Geslaagd feest bij ‘t Dijkweitje

Geslaagd feest bij ‘t Dijkweitje
Foto: Eigen foto

HATTEM – Afgelopen zaterdag vierde kinderboerderij “t Dijkweitje haar 5-jarig bestaan. De vrijwilligers van ’t Dijkweitje mochten veel bezoekers ontvangen. De kinderen waren volop aan het knutselen, losten de vragen op over de kinderboerderij en keken bij de imkers hoe door de bijen honing werd gemaakt.

Op het plein waren verschillende kraampjes en er werd met wol van de eigen alpaca’s en schapen garen gesponnen en gevilt. Veel kinderen gingen met een springtouw naar huis: gemaakt door een echte touwslager. De oude tractoren van Kwakkel trokken heel wat bekijks; wie wil daar nu niet op zitten?!

Er was ook nog een leuke opbrengst voor de kinderboerderij. De vrijwilligers van de kinderboerderij hebben volop lootjes verkocht. De prijzen die daarbij gewonnen werden waren gedoneerd door vele bedrijven en particulieren. “En er is een hele emmer beslag opgegaan aan alle pannenkoeken die ter plekke gebakken werden. Ook daar is de opbrengst van gedoneerd aan ’t Dijkweitje”, zo laten de vrijwilligers weten. De winnaar van de grote knuffel alpaca was Dean Vos. Hij beantwoordde alle vragen bij de speurtocht goed.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo