<< Ga terug

Enthousiaste reacties op komst Matthäus Passion

Enthousiaste reacties op komst Matthäus Passion
Foto: Eigen foto

HATTEM - Het eerste bericht over de komst van de Matthäus Passion naar Hattem heeft geleid tot veel enthousiaste reacties. De Stichting Matthäus Passion Hattem is hier heel blij mee.

De Grote of Andreaskerk leent zich uitstekend voor een uitvoering van de Matthäus Passion in een kleine en intieme bezetting. De Nieuwe Philharmonie uit Utrecht onder leiding van Johannes Leertouwer is gespecialiseerd in een dergelijke uitvoering en zij zijn verheugd deze uit te mogen voeren op donderdag 2 april 2020 in Hattem.

De Stichting Matthäus Passion Hattem zou het geweldig vinden wanneer deze uitvoering uitgroeit tot een jaarlijkse traditie. “Wilt u ons in dit streven steunen? Word dan donateur. Wij zijn natuurlijk blij met ieder bedrag, echter, wanneer uw donatie minimaal 50 euro per jaar is, krijgt u de gelegenheid om uw kaarten (max. 2) eerder te bestellen dan in de algemene kaartverkoop”, zo nodigt de organisatie uit.

Voor de goede orde: naast de donatie dient men dus wel de toegangskaarten tegen de geldende prijs per kaart te betalen, én op = op. De kaarten worden verdeeld op basis van het tijdstip van binnenkomst van de reservering. Men kan zich aanmelden als donateur aan de hand van het formulier op www.matthauspassionhattem.nl/donateurs

Beschikbare rangen:

Rang Goud: € 100

Rang 1: € 70

Rang 2: € 55

Rang 3: € 35

Reserveer op tijd voor de beste plaatsen De kerk is prachtig maar heeft een beperkte capaciteit. Op tijd reserveren is dan ook aan te raden. De algemene kaartverkoop start op 30 november om 10.00 uur. Voor donateurs van de Stichting start de verkoop een week eerder, op 23 november om 10.00 uur.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo