<< Ga terug

Die Hattemer Musikanten met de bus naar het Fest der Blasmusik

Die Hattemer Musikanten met de bus naar het Fest der Blasmusik

Zoals reeds eerder vermeld zullen Die Hattemer Musikanten op zaterdag 9 november deel nemen aan het 5. Fest der Blasmusik in De Meenthe te Steenwijk. Een voor Nederland uniek blaaskapellenfestival: Op 5 podia treden vanaf 11:00 uur maar liefst 25 blaaskapellen op in de bekende muziekstijlen: Egerländer, Böhmisch, Mährisch en Oberkrainer. Als bezoeker kunt u de gehele dag ongestoord rouleren tussen deze podia met iedere 30 minuten een wisseling van blaaskapellen. Een muzikaal treffen van muzikanten en toehoorders. Hier willen wij ons goed presenteren aan het publiek en overige deelnemers en zodoende laten zien dat we op dit festival zeker thuishoren!

Dankzij sponsoren kunnen Die Hattemer Musikanten deze dag met een bus afreizen naar Steenwijk. Dit om er gezamenlijk een onvergetelijke dag van te maken en hier volop van te kunnen genieten. Deze bus is ons geheel mogelijk gemaakt door zes Hattemer bedrijven en ondernemers. Te weten: Bultman Hartholt Assurantiën & Hypotheken, Chinees restaurant Kota Radja, GvK Supply Management, Autobedrijf Toyota Ramaker, Veltkamp Tweewielers en Cafetaria de Sporthoek. Bij deze willen wij jullie hiervoor dan ook hartelijk bedanken!

’s Avonds treedt de wereldberoemde Egerländerkapel “Ernst Hutter & Die Egerländer Musikanten” hier ook op. Wij gaan ook naar dit optreden om met de hele kapel een gezellige dag te hebben en om te genieten van deze wereldtoppers van de Blaasmuziek! voor meer informatie kun u kijken op www.demeenthe.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo