<< Ga terug

Die Hattemer Musikanten laten dit najaar weer van zich horen

Die Hattemer Musikanten laten dit najaar weer van zich horen

De zomervakantie zit er weer op. Zo ook voor Egerländerkapel “Die Hattemer Musikanten”.

Na een uitstekend en gezellig zomeravondconcert op vrijdagavond 12 juli bij Eetcafé De Kruusing in Hattem, is de kapel op woensdag 3 september weer begonnen met de voorbereiding op een tweetal optredens dit najaar.

Op zaterdagavond 21 september zijn Die Hattemer Musikanten uitgenodigd door het Elspeets Fanfarekorps om bij hun op te komen treden tijdens de grote feestavond ter ere van hun 100-jarige bestaan. De kapel staat zoals gebruikelijk onder leiding van Benny Eissens. De in Hattem bekende trompettist Leo Harmsen zal die avond een tweetal solo’s ten gehore brengen. We hopen daar weer voor een daverend succes te zorgen!

En dan misschien wel het hoogtepunt van de kapel in het nog prille bestaan. Op zaterdag 9 november gaan Die Hattemer Musikanten naar theather De Meenthe in Steenwijk om deel te nemen aan het 5. Fest der Blasmusik. Een voor Nederland uniek blaaskapellenfestival: Op diverse podia treden doorlopend blaaskapellen op in de bekende muziekstijlen: Egerländer, Böhmisch, Mährisch en Oberkrainer. Als bezoeker kunt u rouleren tussen vijf podia met elk 30 minuten een wisseling van blaaskapellen. Een muzikaal treffen van muzikanten en toehoorders.

Ook hier wil de kapel zich goed presenteren en aan het publiek en overige deelnemers laten zien dat we op dit festival zeker thuishoren!

’s Avonds treedt de wereldberoemde Egerländerkapel “Ernst Hutter & Die Egerländer Musikanten” hier ook op. Wij gaan ook naar dit optreden om met de hele kapel een gezellige dag te hebben en om te genieten van deze wereldtoppers van de Blaasmuziek!

Wilt u dit festival, het Fest der Blasmusik ook bijwonen, kijk dan voor meer informatie op: www.demeenthe.nl. Kaarten voor zowel overdag, als de combitickets voor overdag en het optreden van Ernst Hutter ’s avonds, zijn nog verkrijgbaar.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo