<< Ga terug

Aristos Quartet treedt op bij Kunstkring

Aristos Quartet treedt op bij Kunstkring
Foto: Eigen foto

HATTEM - Op 23 november treedt om 20.15 uur bij de Kunstkring Hattem het Aristos Quartet, bestaande uit drie violisten en één cellist, op. Het concert wordt gehouden in MFC De Marke.

Tommaso Fracaro (viool), Dmitry Ivanov (viol), Sylvain Dessane (altviool) en Otto Bakker (cello) studeerden als eerste kwartet van Nederland succesvol af als Master Strijkkwartet, een samenwerking tussen de NSKA en het conservatorium van Amsterdam.

Ze brengen een afwisselend programma met muziek uit de renaissance tot aan de 20e eeuw. Het begint met de Lachrimae van Dowland/Sweelinck, speciaal bewerkt voor het Aristos Kwartet, gevolgd door een minder bekend, maar sprankelend strijkkwartet van Haydn. Het programma wordt afgesloten met het indrukwekkende 9e strijkkwartet van D.

Sjostakovitsj waarbij je de bommenwerpers haast over je hoofd hoort vliegen aan het begin van het stuk. Voor belangstellenden zijn kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Bruna of ‘s avonds aan de zaal. Volwassenen betalen 22 euro en jongeren tot 18 jaar en studenten slechts 5 euro. Kijk voor meer informatie ook op www.kunstkringhattem.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo